Thursday, 8 March 2012

happy 1 month sayang :')

ha! nmpk bunga ni sayang? ni tuk u la sayang ! :DD
haha. kita dah sebulan kan sayang? :') sekejap jea rase kan omey? :')
happy 1 month ok bby? harini dah 9.3.2012 kan? :) i happy dengan u sayang. i x pernah boring nak tunggu u la pretty. i akan tunggu u ok sayang. happy sngat-2 dapat call u smlm, even dapat jap jea, i happy sngat-2 dapat dengar suare u sayang. rindu sngat-2 at u tahu x?! :D
haha. sian at u kan sayang? time otp uh, ngantuk jea. :/ cian hoo. sorry kalo i mcm ganggu u. i just rindu u sangat-2 la sayang. imissyou baby :'/
i betul-2 sayang+cinta at u hoo. i akan tunggu u la sayang :) 
nanti u free, u text i k sayang. i tunggu u taw! and i akan tunggu u balik jugak hunny :')
hope malam ni leh la text or call u k sygg. i always love you baby.
hope hubungan kita kekal ok sayang :')
i x nak kehilangan u sayang. i harap u girl yg terakhir :')
i x de sesape skrang selain u sayang.
iloveyousosomuch baby. dont ever leave me. jangan curang ok sayang? :')
iloveyou my angel ! :'**

Wednesday, 7 March 2012

damn! imissyou sayang ! :'/

 imissyou la farah kyra ! :'/
rindu at u sngat-2 hoo syang. hari tu dapat jugak otp dengan u kan sayang? :')
happy gila-2 la sayang. hehe sumpah happy :')
dapat la jugak ubat rindu sikit kan, tapi skrang still rindu u la sayang! :'/
tapi x pe la, i phm u bz kan sayang? i x marah u pun pretty :')
take care at sane ok yank. u jangan curang-2 taw! i dh betul-2 sayang+ cinta at u hoo princess. :')

 i wait for you k sayang :')
harap mlm ni u text la k syg? kalo nak i call, ckp jea k syg, i call punya. hehe :DD
really miss you la hunny. and, sayang, i setia ok dengan u. sumpah i setia sayang. :')
i janji x curang dengan u taw taw ! u pegang janji i kan sayang? i x kan curang dengan u. i harap u pun sama sayang, x kan curang dengan i. i really love you bby !
iloveyousomuch my angel!
sayang at awk ! cinta at awk puteri! ;D
iloveyou sayang. :'**

Saturday, 3 March 2012

i wait for you sayang ! :')

ha ! tunggu siapa?
tunggu farah kyra saya la :')
sayang ! minggu depan hari jumaat kita dh sebulan sayang. kita kapel 9.2.2012 kan. minggu depan hari jumaat dah 9.3.2012 sayang. :') and lagi 2 bulan u balik sini kan comel? insyaallah kita leh jumpe k yank? hoho. damn! i really miss you sayang. kita jarang sngat contact kan? :'/
pagi kul 2 lebih smlm u missed call i kan sayang? sorry. i x perasan la sayang. i berjaga smpai kul 1 lebih sayang. then, i ingat u dh tido. i pun tido la sayang. bangun-2 tido. tngok ade satu missed call dari u :'/ argh! ruginye sayang. kalo x, dapat la call u jap kan sayang? :'(

   hope malam ni boleh call u sayang. harap sngat-2. dh terlalu rindukan u la yank. hmm. hari-2 tngok gmbar u je taw sayang. on9 pun sbb nak tngok notification, then tngok youtube. bukan chat dengan sapa-2 un sayang. sayang, i tunggu u tahuk! hope malam ni boleh la call u. jap pun jadi la sayang. kalo dapat wat SS lagi best :') terubat sikit rindu sayang hehe :')
iloveyousomuch hunny. x tahu camane lagi nak ckp yg i ni terlalu sayang at u :'/
but in my heart, i really did hunny. always did princess.
iloveyou my angel !
only you sayang ! u jangan gatal-2 and curang-2 taw sayang !
loveyou baby ! :'//

Wednesday, 29 February 2012

imissyou sayang ! :'/

   damn! imissyou la sayang! :'/
miss sapa? miss sape lagi kalo bukan farah kyra saya tu ! :')
rindu at u gila-2 la sayang. mu tahu x?! hoho. i tunggu u text i k sayang. i always waiting for you my princess. :') harini 29.2.2012.  sekejap jea dah nak sebulan sayang? 9.3.2012 nanti dah sebulan. kita kapel 9.2.2012 kan sayang? :') i akan ingat tarikh "9.2.2011" sampai bila-2 sayang :')

sayang, nanti u dh free, u text i taw sayang ! argh! rindu nye at u yayang :/

hari-2 teringat at u tahuk sayang. :'/  sabar jea la sayang. i tunggu u k sayang.
iloveyoudamnmuch hunny ! u know that i love you so fucking damnmuch sayang !
always and really love you my princess!
iloveyou my angel! only you sayang! u tc at sana taw sayang. jangan nakal-2
jaga kesihatan tu sayang, belajar elok-2. iloveyou sayang.
saya cintakan awk ! :'****

Monday, 27 February 2012

dye dah contact saya ! :DD

 HA! nampak x ayat at atas ni sayang?
this is for you ok sayang :') hehe. happy gila-2 bila u contact i sayang. bila u citer at i smua. baru i paham. rupa-2nye tangan u terseliuh ea? jatuh rupenya. cian at u sayang :'// tu la, lain kali jage diri elok-2 la sayangku. jangan kelam kabut sangat ok? :') i akan sentiasa doakan kesihatan u sayang.
lagi happy bila kita dh wat relay sayang. damn! the happiest moment in my life la princess :')
i x kan tukar relay tu taw sayang. i tunggu u taw sayang. bulan 5 u balik kan? insyallah kita akan jmpe time tu sayang :')
     
time u x contact i, i memang pikir nak marah gile at u tapi bile ngah otp dengan u, i x tahu nape i x leh marah u sayang? --' pelik tul haha. lagipun bukan salah u sayang. :'/ sorry kalo i mcm marah u taw sayang? tadi dapat text dengan dye jap jea. tapi ok la, dapat la jugak ubat rindu sikit. tapi still rindu at dye sngat-2 hoo. u tahu x i rindu u sngat-2 sayang oi! :') u ade kelas kan? belajar rajin-2 ok hunny. u nak jadi pensyarah kan? hope u capai cita-2 u sayangku :')
i want to live with you.
i want to spent my rest of my life with you.
iloveyou more than you know princess.
i always and really love you my angel !
iloveyou farah kyra sayang ! <3  :'****

Thursday, 23 February 2012

i will wait for you :')

awk, saya akan tunggu awk sayang :')
hmm. dah nak dekat seminggu kita x contact. i x taw sama ada u kisah pasal i or x? and i x taw sama ada u anggap i ni bf u or what? :'/ i just taw yg i sayang+cinta u sngat-2 hunny.
i call u, u x pnah angkat. u pernah angkat sekali jea. tu pun x sampai 5 saat. :') 
u, i nak jawapan u sebenar sayang. insyaallah i akan tunggu text u. and i nak jawapan sebenar u sayang. :') kalo u x terima i dengan hati yg ikhlas. tape, kita jadi kawan jea.
i betul-2 sayang+ cinta at u farah kyra. i dunno how to tell you sayang. :'/
and, harini hari jumaat kan? i harap i leh call u. and u leh terangkan k sayang. :')
harap sangat-2. i tngok wall u, u app orang boleh pulak. tapi antar wall or im at i langsung x. sedangkan i call u bukan main bnyak kali sayang. :'// i pun x tahu nak ckp camana. nak pakse u pun x leh. so, i biar u buat keputusan ok syg? :')
iloveyoudamnmuch farah kyra. :')
really love you and always love you yank !
iloveyou, ineedyou,imissyou hunny ! :'***

Monday, 20 February 2012

argh! :'(

 U, nape i call u x angkat? hmm. u tahu x i rindu u sangat-2 sayang ! :'(
sedih gile, dh 3 hari x contact u. sumpah rindu u gile-2 sayangku. selama 3 hari uh, i tunggu jea text dari u sayang. i tahu u duk asrama + x de kedit kan sayang? tapi sekurang- kurangnye wat la call me back. ni i call u pun x angkat sayang. :'( kalo u x suka i, just ckp u. jangan simpan-2 u. u mcm hilangkan diri cm uh jea. kadang-2 i rase i ni mcm syok sendiri jea tahuk ! u mcm x anggp i ni bf u pun :'/ i pun x tahu la u. i rindu u sngat-2. u buat bodoh jea. i really love you sayang. tapi kalo u x suka at i, tape. just mengaku u. :') i akan redha jea.

  last i contact u time ari jumaat mlm kan farah sayang? mlm uh i buat SS at u. happy sngat time uh. ingat ke time sabtu mlm un nak gayut gak. tapi u sikit un x text i sayang. :'( kul 12 i call u x angkat. then mcm tu jugak selama 3 hari ni u :'( i riso pasal u, i rindu u sngat-2 sayang. i x taw la u suka at i ke x u. i rase mcm u sikit un x suka at i :'/ kalo betul la ckp i yg u x suka at i. u just perlu mengaku. i akan terima. kita akan jadi kawan jea sayang. i x kan berharap apa-2 lagi u. jangan buat i camni u :'/ i tunggu u tahu x. then u buat camni. hilangkan diri cm uh jea sayang. i call smua x angkat. x kan la x de mase free langsung? seminit un jadi la u. ni u diam jea. :'(

Sunday, 19 February 2012

imissyou farah :'(

 Hmm. u tahu x i rindu u gile-2 sayang.
smlm i tunggu jea. ingat dapat otp, tapi u x text apa pun sayang. :'// dh la ngah rindu u gila-2 
harini pun i call x angkat, i text x reply, i tahu u x de kedit sayang. tapi x kan x leh wat "call me back"? i dapat call u satu or 2 minit un jadi la sayang. :'(
i rindu u sangat-2 la ! hmm. i rindu suare you sayang :/ hope malam ni u wat la call me back and kalo i call hope mlm ni u angkat. dapat dengar suare u sayang :')

  I ngah risau gila-2 at u yank. i harap u sihat smua. i doakan tuk u sygg.
u belajar elok-2 at sana. jangan curang dengan i ok yank. jangan gatal-2 ok ! :')
ineedyou in my life my angel ! hope dapat call u mlm ni sayang. smlm satu hari x contact u. call+text smua x de respon :'(
iloveyou my angel.
always did ! iloveyoudamnmuch hunny!
only you farah kyra ! :'***

Friday, 17 February 2012

smlm dapat otp dengan dye ! :')

otp dengan siapa?
dengan dye la, yg gmbar at atas uh. hehe :DD
saya mana ada sape-2 dh selain dye  ;D
mlm smlm dpat pun otp dengan dye, harini insyaallah otp lagi dengan dye.
sumpah happy sngat-2 dapat otp dengan dye. peh!! happy betul HAHA ;D
sayang, happy gila tahuk dapat otp dengan u. i dh la rindu u gile gile.
harap-2 mlm ni boleh agi otp sayang :') 
i skrang dah x de sesiapa selain u sayang, and i nak u sorang jea ok hunny? :')

   i tengah tunggu u text i ni sayang, bile u nak topup ni? :'( still rindu u. every second i missyou my angel ://   nanti dah topup text i k sygg. i tunggu u taw pretty :))
jaga diri at sana sayang, jangan curang-2 , jangan gatal-2 taw sayang! i trust u sayang. pls dont break my heart ok baby :) i skrang ade u sorang,i cinta u sorang jea yank !
u my everything. i will wait for you sayang !
iloveyoudamnmuch my baby. only you sayang !
hope u will be the last for me yank! mmuah mmuah ;'**

Thursday, 16 February 2012

bosan-2 :D

 harini bosan betul. hoho.
harini act x datang skolah sbb ade merentas desa, malas la nak datang. baik duk umah tido mimpi sayang saya :DD argh! rindu gila-2 babeng at farah kyra tu :'// imissyou la sayang. mlm smlm un x text i kan omey? tape la. u penat kud sygg, i phm sayang. x kan i nak marah u kud kan syg? :'//

nanti dh x bz, text i ok sayang. i waiting for you my angel ! :'**

 
 mlm esk kita gayut tahuk sayang?! sumpah rindu at u sayang.
 x sabar-2 nak dengar suare you yg omey tu! hehe. geram tahu x? nak picit-2 jea pipi u tu sayang ! :DD sayang, i akan tunggu u taw sayang. :')
 nanti bulan 5 insyaallah kita jmpe ok sayang, skrang pun dah kmpul duit ni sayang. hehe ;D

iloveyou sayangku ! always did my baby!
u my everything! u my heart, u my life farah kyra!
iloveyou my angel! :'***

7 hari dah :')

Alhamdulilah, saya dengan dye dh 7 hari bersama.
kiteorang start time 9.2.2012. sayang, i akan ingat tarikh tu taw sygg :')
i x kan penah lupa la comel. hee geram gila tngok gmbar u. smua comel-2 + cantik-2 la sygg.
kiteorang x de bergado lagi. ade tu pun sikit la, tu pun sbb saya yg jeles. yelakan, sapa x jeles, contoh kalo ade orang gatal-2 dengan bf or gf kita :') sayang, i percayakan u. u jangan curang-2+gatal-2 dengan boy lain ok sygg? :')

selama 7 hari ni, even kita x text sngat pun tape. i pham u sayang, u duk asrama kan. i happy sngat-2 dengan u selama 7 hari ni sayang and i hope kekal smpai bila-2 sayang. i x nak kehilangan u tahuk x! u jangan penah curang taw!!! jangan penah gatal! sbb i caya ckp u sygg. :')
mlm smlm i tunggu u taw sygg, tapi x de pun mesej dari u :'( sedih sngat taw!!!! dh kuar air mate smlm taw ! rindu u gile hoo. hmm. harini harap u x bz sngat sayang. i nak text u, i rindu u sngat-2 sayang :'//  

u the best i ever had hunny and i really love you sayang.
u adore me and i always love you my angel !
u everything to me hunny! iloveyoudamn much sygg!
iloveyou ! :'***

Wednesday, 15 February 2012

argh! rindu u la farah! :'(

farah sayang!
u tahu x i rindu u sngat-2 ? hmm. dari tadi i tunggu text u sygku. tapi x de pun ://

tape la,i tetap tunggu u ok sygg? i rindu u sngat-2 hoo. mlm ni i tuisyen sayang. kalo nak text, text jea la. i x kisah. i rindu u sngat-2 la sygg :'// really miss+loveyou sayang ! :'(

sorry post pendek sngat. ni nak gi tuisyen dah ni! hoho.
to my angel farah:iloveyoudamnmuch sayang ! really love you and always love you sayangku!
u jngan nakal-2 and curang dengan i taw sygg. x mao curang taw ! i betul-2 syg kan u princess :'//
sumpah takut sngat-2 kalo laki lain dapat u hmm. kalo u mcm x suka i, just ckp ok? jangan rahsia-2 sayang. just want you to know, i loveyou so deeply hunny! yes! i will wait for you sayang.
u my everything my angel ! iloveyou farah kyra! muah muah :'***

Tuesday, 14 February 2012

imissyou farah kyra :'//

hmm :'//
imissyou la farah kyra sayang! awk tahu tak saya rindu awk!? :'(
awk buat apa la at sana kan syg? awk ok x? risau pun ade sygg at awk :// i bukan x nak text u.
i kalo boleh selalu nak text u, selalu nak ckp yg i rindukan u, tapi i takut i ganggu u sygg, u kan duk asrama :'// i tengah tunggu u taw sayang ! i tunggu text u. :')

Even i dapat text dengan u jap pun, i dah happy sngat-2 sayang. :')
mlm sabtu nanti i wat supersaver call u ok sygg? rindu u gile gile lorh :D rindu suare omey u tu sayang hehe. nanti u x buzy u text i taw sygg. i mesti reply punya sayang. text u confirm i replay punya baby hehe :DD.  budak ! u jangan mainkan i, jangan gatal-2 dengan laki lain, jangan curang dengan i ok sygg. i really love you my bby. x tahu la i nak buat apa kalo u mainkan i. :'(( harap-2 u bukan jenis girl cam uh syg, i caya at u sygg, jangan pernah tipu+curang dengan i ok hunny? :')

iloveyou my angel! really love you and always love you sayangku!
i wait for you sayang ! imissyou badly hunny :'//
iloveyoudamnmuch sayang! kiss sikit! mmuah ! mmmmmuah!! :'*** hehe

Monday, 13 February 2012

iloveyou :')


Comel kan budak at atas tu? :') dye ni hot hoo :DD
act, iloveher so so much :') dye skrang at asrama. asrama agama ni :DD haha.
kiteorang tengah gado ni hm :(( nak tahu sbb apa? sbb saya jeles kud. hm. sape x bengang kalo ade laki len tulis status ckp dye sayang laki uh, then siap laki uh wall panggil "sayang" agi? :((
saya pun mengamuk la kan? tapi saya still sabar la jugak kan :( ramai laki nak at dye. takut dye pegi at laki lain jea and takut dye pilih orang lain selain dari saya :'(

  saya kenal dye time zaman myspace agi la :') time uh saya form 3 or form 2 ntah, lupa la HAHA :DD cuba teka umur dye bape? umur dye tahun ni baru form 3 :DD budak-2 agi ni HAHA. tapi muka mcm mak orang dh tngok --' pelik betul dengan awk ni sygg. haha :'DD skrang ni, jarang mesej dengan dye, sbb dye duk asrama kan? hm :( sedih hoo. u tahu x i rindu u gile-2 sayang!? :((
rindu nak buat supersaver dengan dye :((  sayang, i akan tunggu u tahu x sayang!? :'( bulan 5 kan?
lagi 3 bulan kan sygg? i akan tunggu u taw!! bila u balik sini, kita jumpa k sygg. i pegi at tempat u :') tapi klo jmpe, jangan lari dh la sbb i ni bukan nsem pun, laki lain lagi hensem :')
  
   sayang, u tahu x i takut gila kehilangan u. hm. yela,u ni lawa+baik sngat-2 sygg. ramai laki nak at u. i takut u balik-2 u pilih laki lain :'( skrang ni pun, ramai laki mcm dah menggatal dengan u. i x tahu la u menggatal ke x dengan dyeorang ke x? i harap x la. hm.  i percaya kan u sygg. bila tngok profile laki tadi uh, dye tulis status ckp yg u sayang dye :( and at wall u lak, laki uh panggil "sayang". geram gile babi ah. hm. kalo u x suka at i, just terus terang, i akan cuba berhenti berharap at u. skrang ni pun i dh cinta at u sngat-2 :((, takut nanti bila u balik sini, u suka laki len :((
sayang, i betul-2 cintakan u. i cuma berharap  yg u setia, x menggatal dengan laki lain sygg.  :'(
i really loveyou farah kyra :'**
i will wait for you sayang. iloveyou !