Monday, 20 February 2012

argh! :'(

 U, nape i call u x angkat? hmm. u tahu x i rindu u sangat-2 sayang ! :'(
sedih gile, dh 3 hari x contact u. sumpah rindu u gile-2 sayangku. selama 3 hari uh, i tunggu jea text dari u sayang. i tahu u duk asrama + x de kedit kan sayang? tapi sekurang- kurangnye wat la call me back. ni i call u pun x angkat sayang. :'( kalo u x suka i, just ckp u. jangan simpan-2 u. u mcm hilangkan diri cm uh jea. kadang-2 i rase i ni mcm syok sendiri jea tahuk ! u mcm x anggp i ni bf u pun :'/ i pun x tahu la u. i rindu u sngat-2. u buat bodoh jea. i really love you sayang. tapi kalo u x suka at i, tape. just mengaku u. :') i akan redha jea.

  last i contact u time ari jumaat mlm kan farah sayang? mlm uh i buat SS at u. happy sngat time uh. ingat ke time sabtu mlm un nak gayut gak. tapi u sikit un x text i sayang. :'( kul 12 i call u x angkat. then mcm tu jugak selama 3 hari ni u :'( i riso pasal u, i rindu u sngat-2 sayang. i x taw la u suka at i ke x u. i rase mcm u sikit un x suka at i :'/ kalo betul la ckp i yg u x suka at i. u just perlu mengaku. i akan terima. kita akan jadi kawan jea sayang. i x kan berharap apa-2 lagi u. jangan buat i camni u :'/ i tunggu u tahu x. then u buat camni. hilangkan diri cm uh jea sayang. i call smua x angkat. x kan la x de mase free langsung? seminit un jadi la u. ni u diam jea. :'(