Tuesday, 14 February 2012

imissyou farah kyra :'//

hmm :'//
imissyou la farah kyra sayang! awk tahu tak saya rindu awk!? :'(
awk buat apa la at sana kan syg? awk ok x? risau pun ade sygg at awk :// i bukan x nak text u.
i kalo boleh selalu nak text u, selalu nak ckp yg i rindukan u, tapi i takut i ganggu u sygg, u kan duk asrama :'// i tengah tunggu u taw sayang ! i tunggu text u. :')

Even i dapat text dengan u jap pun, i dah happy sngat-2 sayang. :')
mlm sabtu nanti i wat supersaver call u ok sygg? rindu u gile gile lorh :D rindu suare omey u tu sayang hehe. nanti u x buzy u text i taw sygg. i mesti reply punya sayang. text u confirm i replay punya baby hehe :DD.  budak ! u jangan mainkan i, jangan gatal-2 dengan laki lain, jangan curang dengan i ok sygg. i really love you my bby. x tahu la i nak buat apa kalo u mainkan i. :'(( harap-2 u bukan jenis girl cam uh syg, i caya at u sygg, jangan pernah tipu+curang dengan i ok hunny? :')

iloveyou my angel! really love you and always love you sayangku!
i wait for you sayang ! imissyou badly hunny :'//
iloveyoudamnmuch sayang! kiss sikit! mmuah ! mmmmmuah!! :'*** hehe