Thursday, 16 February 2012

7 hari dah :')

Alhamdulilah, saya dengan dye dh 7 hari bersama.
kiteorang start time 9.2.2012. sayang, i akan ingat tarikh tu taw sygg :')
i x kan penah lupa la comel. hee geram gila tngok gmbar u. smua comel-2 + cantik-2 la sygg.
kiteorang x de bergado lagi. ade tu pun sikit la, tu pun sbb saya yg jeles. yelakan, sapa x jeles, contoh kalo ade orang gatal-2 dengan bf or gf kita :') sayang, i percayakan u. u jangan curang-2+gatal-2 dengan boy lain ok sygg? :')

selama 7 hari ni, even kita x text sngat pun tape. i pham u sayang, u duk asrama kan. i happy sngat-2 dengan u selama 7 hari ni sayang and i hope kekal smpai bila-2 sayang. i x nak kehilangan u tahuk x! u jangan penah curang taw!!! jangan penah gatal! sbb i caya ckp u sygg. :')
mlm smlm i tunggu u taw sygg, tapi x de pun mesej dari u :'( sedih sngat taw!!!! dh kuar air mate smlm taw ! rindu u gile hoo. hmm. harini harap u x bz sngat sayang. i nak text u, i rindu u sngat-2 sayang :'//  

u the best i ever had hunny and i really love you sayang.
u adore me and i always love you my angel !
u everything to me hunny! iloveyoudamn much sygg!
iloveyou ! :'***