Thursday, 23 February 2012

i will wait for you :')

awk, saya akan tunggu awk sayang :')
hmm. dah nak dekat seminggu kita x contact. i x taw sama ada u kisah pasal i or x? and i x taw sama ada u anggap i ni bf u or what? :'/ i just taw yg i sayang+cinta u sngat-2 hunny.
i call u, u x pnah angkat. u pernah angkat sekali jea. tu pun x sampai 5 saat. :') 
u, i nak jawapan u sebenar sayang. insyaallah i akan tunggu text u. and i nak jawapan sebenar u sayang. :') kalo u x terima i dengan hati yg ikhlas. tape, kita jadi kawan jea.
i betul-2 sayang+ cinta at u farah kyra. i dunno how to tell you sayang. :'/
and, harini hari jumaat kan? i harap i leh call u. and u leh terangkan k sayang. :')
harap sangat-2. i tngok wall u, u app orang boleh pulak. tapi antar wall or im at i langsung x. sedangkan i call u bukan main bnyak kali sayang. :'// i pun x tahu nak ckp camana. nak pakse u pun x leh. so, i biar u buat keputusan ok syg? :')
iloveyoudamnmuch farah kyra. :')
really love you and always love you yank !
iloveyou, ineedyou,imissyou hunny ! :'***